owca Santa Inês — kupić lub sprzedać

owca Santa Inês
Hoduj tę rasę w grze „Stado” Cena w grze: 30 🪙

Parametry

owca Santa Inês
WskaźnikSamiecSamica
Waga 80–163 kg55–120 kg
Wysokość w kłębie 75–80 cm70–74 cm
Pochodzenie Brazylia
Widok Owce

Zasięg występowania

Argentyna Boliwia Brazylia Chile Ekwador Gibraltar Kolumbia Paragwaj Urugwaj Wenezuela

Najczęstsze pytania

Ile waży owca Santa Inês?
Dorosłe zwierzę: samiec — 80–163 kg, samica — 55–120 kg.
Jaki jest wzrost owca Santa Inês?
Wysokość w kłębie: samiec — 75–80 cm, samica — 70–74 cm.
Skąd pochodzi owca Santa Inês?
Kraj pochodzenia — Brazylia.
Gdzie hoduje się owca Santa Inês?
Rasa jest rozpowszechniona w: Argentyna, Boliwia, Brazylia, Chile, Ekwador, Gibraltar, Kolumbia, Paragwaj.

Brak pytań. Zadaj pierwsze!