sandalwoodský pony — koupit nebo prodat
Vlastnosti
| Ukazatel | Samec | Samice |
|---|---|---|
| Hmotnost | 200–250 kg | 200–250 kg |
| Výška v kohoutku | 123–142 cm | 123–142 cm |
| Původ | Indonésie | |
| Zobrazení | Koně | |
Areál výskytu
Afghánistán
Austrálie
Bangladéš
Indie
Indonésie
Maledivy
Nepál
Pákistán
Srí Lanka
Časté otázky
Kolik váží sandalwoodský pony?
Dospělé zvíře: samec — 200–250 kg, samice — 200–250 kg.
Jak vysoký je sandalwoodský pony?
Výška v kohoutku: samec — 123–142 cm, samice — 123–142 cm.
Odkud pochází sandalwoodský pony?
Země původu — Indonésie.
Kde se chová sandalwoodský pony?
Plemeno je rozšířeno: Afghánistán, Austrálie, Bangladéš, Indie, Indonésie, Maledivy, Nepál, Pákistán.
Otázky a odpovědi
Žádné otázky zatím. Položte první!
Přihlásit se pro položení otázky